atelier91: nieuwe verlichtingstrend met karakter

atelier91 zet een nieuwe trend op het gebied van interieurverlichting. Deze lampenwinkel in hartje Amsterdam voert nu een verrassende collectie lichtontwerpen van toonaangevende fabrikanten, naast de met de hand vervaardigde lampen van designer Frank Seel.

Net als bij de ontwerpen van Seel gaat het bij deze nieuwe collectie vooral om functionaliteit en uitgesproken design. Zo laten het ambacht en de traditie van Venetiaanse glasblazers zich uitstekend combineren met de nieuwste technieken in led-verlichting of met eigentijdse lampen van rvs of kunststof.

De nieuwe collectie past binnen de filosofie van atelier91 om op een unieke lokatie bijzondere, hoogwaardige en karaktervolle verlichting te presenteren.

atelier91
Frank Seel
Kromme Waal 12
1011BS Amsterdam
[email protected]
www.atelier91.nl

Lees ook:Philips presenteert design badkamerverlichting
Lees ook:Verlichting: back to nature
Lees ook:Verlichting trends 2010
Lees ook:Lichtpuntjes van &Tradition
Lees ook:Looksoflat van Ingo Maurer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>