Woonboek Interieur door Marcel Wanders

Marcel Wanders – Nederlands meest fancy ontwerper – ziet design als een manier om een verhaal te vertellen. Wanders werd bekend als productontwerper maar past zijn strategie van verhalen vertellen sinds tien jaar ook toe op architectuur en interieurs.  Zijn sprookjesachtige interieurs zijn stuk voor stuk flamboyant, rijk aan detail en larger than life. Aan zijn wereld valt niet te ontsnappen. Hij overspoelt je. “Anderen leveren een interieurontwerp,” zegt hij, “wij bieden een reden voor een bestemming.”

Dit boek geeft een compleet overzicht van zijn ruimtelijke werk, van de VIP Lounge van het Nederlandse paviljoen op de Expo 2000 in Hannover tot het Mondrian South Beach hotel in Miami, de modewinkel Villa Moda in Bahrein en het Kameha Grand Hotel in Bonn. Zijn recente werk voor Moooi werd in Londen gepresenteerd en is nu ook in de Moooi showroom in Amsterdam te zien.

Interieur (2011)
Door Marcel Wanders
Uitgeverij Terra
ISBN: 9789089894229
Verkoopprijs: €59,95

Bron: Perscentrum wonen

Lees ook:Moooi + YOO Home = Moooi-st
Lees ook:Nieuw: Moooi Carpets
Lees ook:Marcel Wanders Pinned Up in het Stedelijk
Lees ook:De illusies van Marcel Wanders
Lees ook:Space+Moooi 2014 Design Residency

1 Reacties // Reageer

One thought on “Woonboek Interieur door Marcel Wanders

  1. alex

    Een top boek

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>