Ikea Family

Ik ben gek op Ikea. Van de week gingen we er weer heen. Helaas was er niet genoeg tijd om lekker rond te snuffelen en mijn ideeën de vrije loop te laten. Gelukkig hebben we de site van Ikea Family nog. Daar kun je ongegeneerd rondhangen en inspiratie opdoen.

Lees ook:Gratis kleurstaaltjes Flexa Ikea Family
Lees ook:Fleurige Zweedse Fauteuil
Lees ook:Binnenkijken bij… verlaten huizen in Amerika
Lees ook:IKEA’s Papershop
Lees ook:Teleurgesteld bij Zweeds woonwarenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>