Mijn favo woonbladen

Voor boeken heb ik nog geen tijd & rust, maar in tijdschriften kan ik heerlijk bladeren. En inspiratie opdoen. Mijn favorieten zijn op dit moment VTwonen en 101Woonideeën. Puur omdat de stijl van die bladen me het meeste aanspreekt. Maar ongetwijfeld ook omdat ik de rest nog niet zo goed ken. Om een abonnement op alle bladen te nemen, dat is me wat te duur. Daarom ben ik zo blij met de online versies ervan. Zo kun je een voorproefje nemen van de Ariadne at Home, zag ik vandaag in de nieuwsbrief. Ideaal om te testen of het blad je wat lijkt, zonder naar de winkel te gaan. En ja hoor… de bladerversie online heeft me over de streep getrokken. Wat een heerlijke zomersferen staan er in dit blad. Ik ga vanmiddag alsnog naar de winkel Wil je ook even bladeren? Ga dan naar het online bladerboek van Ariadne at Home.

Lees ook:Dag mooie woonbladen? – Reorganisatie bij Sanoma
Lees ook:20 pagina’s binnenkijken
Lees ook:DIY-DinsDag: geometerisch tafeltje
Lees ook:ESPRIT stuurt ons naar Kaapstad
Lees ook:DC Stores opent fysieke winkel in Delft

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Mijn favo woonbladen

  1. Pingback: Oktober woonmaand bij vt wonen » INFOPLAZA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>