Test: welke woonstijl past bij jou?

Op de website van VT-wonen staat iets nieuws: een test! Hiermee test je binnen 12 vragen welke woonstijl bij jou past. Bij elke vraag staan een aantal foto’s van interieurs. Je kiest welke jou het meeste aanspreekt. Aan het eind krijg je een omschrijving van de woonstijl die bij jóu persoonlijk past.

Bij mijzelf kwam eruit dat ik gek ben op de ‘basic vtwonen-stijl’. Oftewel: een fris, licht en leefbaar interieur. No-nonsense vooral. De sfeer in mijn huis moet dus vooral tijdloos en persoonlijk zijn.Ik krijg tips voor kleurgebruik. Naturel, grijs- en wittinten in mijn geval. En welke vormen, materialen en dessins bij mijn stijl passen.

Volgens de uitslag van de test wil ik een basic interieur waarin geleefd mag worden. En dat klopt! In een persoonlijke mix van landelijk, klassiek, etnisch en design voel ik me thuis.

Tot slot krijg ik tips bij welke merken en winkels ik het beste kan shoppen voor deze woonstijl. VTwonen, bedankt!

Wil jij de test ook doen? Ga dan naar www.vtwonen.nl

Lees ook:ADV Één woonruimte, vier woonstijlen
Lees ook:Ontdek je basiskleur met vtwonen
Lees ook:Oost & West in 5 stappen
Lees ook:Moodboard van de week: Landelijke stijl (incl. tips!)
Lees ook:Moodboard van de week: Scandinavisch wonen (incl. tips!)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Test: welke woonstijl past bij jou?

 1. hans vd Bijl

  Caribbeanpool
  is een jonge onderneming in de wereld van het luxe leven welke gespecialiseerd is in het bouwen van totaal vernieuwende zwembaden met een speciale zand afwerking en het creëren van een sterke visuele impact tegen een zeer aantrekkelijke prijs.
  Caribbeanpool creëert ruimte en het realiseren van zwembaden in de tuin van uw woning, hotel, park, community enz.
  Onze innovatie gaat steeds verder en leidt ons naar ontwerpen van stranden aan de Caribische zee zijn, of een vennetje met cascades in een bossage enz., welke niet van het origineel te onderscheiden zijn.
  Onze interieur en exterieur design’s mede het ontwerp van het strand met bijbehorende decoraties, zijn inclusief en op maat gemaakt, samen met de zand afwerking alles in overleg met de cliënt.
  Het unieke van Caribbeanpool is dat al onze zwembaden ideaal en perfect zijn voor het hele gezin en zo decoratief, dat u er het hele jaar van kunt genieten.
  De ontwerp mogelijkheden en decoraties zijn veelzijdig en de resultaten zijn echt spectaculair verbluffend.
  Wij ontwikkelen projecten met een strand rond het zwembad, met een hellende entree, met kabbelend zacht stromend water, met rotsen langs de rand van het zwembad, op het strand of in het water. Caribbeanpool creëert rivierbeddingen met keien en het reguleren van de hoeveelheid water die we willen laten doorstromen door een cascade opstelling met grote natuurlijke of kunstmatige stenen in combinatie met zand, palmbomen, rieten parasols, etc …;
  Onze zwembaden worden gebouwd met materialen welke een natuurlijk effect weergeven, vergelijkbaar met het hebben van een Caraïbisch strand bij u thuis.
  Vanaf de basis wordt een waterdicht versterkt materiaal aangebracht en vervolgens afgewerkt met een onslijtbaar doekmateriaal en natuurlijk zand welke gehecht wordt aan de onderlaag. Deze bieden een hoge weersbestendigheid, mede dat er zich een antislip laag vormt die gemakkelijk schoon- en te onderhouden is.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>