Cuijk is een kringloop rijker

Afgelopen week werd de Cuijkse vestiging van Stichting Aktief officieel geopend door wethouder Michiel van Veen van de gemeente Cuijk.

Dit is de derde locatie voor de kringloopwinkel. De locatie heeft een rijke geschiedenis, want het is een voormalig schoolgebouw aan de Mgr. Zwijssenstraat, dat staat in de wijk ‘de Valuwe’. Het pand bestaat uit een winkel en opslagdepot.

De winkel heeft een ruim en gevarieerd aanbod aan honderden spullen van prima kwaliteit. Stichting Kringloop heeft een eigen technische dienst, die binnengekomen elektrische apparatuur test. Want een toestel moet wel werken als het wordt aangeboden. Belangrijk is dat de winkel ook werkgelegenheid biedt aan tien tot vijftien mensen.

Openingstijden
De Kringloopwinkel aan de Mgr.Zwijssenstraat 1 in Cuijk is geopend op maandag van 11.00 tot 17.00 uur, op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: (0485) 57 63 45.

Lees ook:Een Wicked pop-up store in Amsterdam
Lees ook:Interieurstraat vol webshops op Stad.nl
Lees ook:Nationale kringloopdag
Lees ook:Complete woninginrichting bij de kringloop
Lees ook:Werken in wonen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>