Win een boek bij Eigen Huis & Interieur

Begin jaren negentig maakten ontwerpers stoelen van oude vodden en timmerden ze kasten met sloophout. Ze rekenden af met de industriële perfectie en zochten naar een gewone alledaagse aanpak. In het boek Hands On – Dutch Design in de 21ste eeuw, laten publicist Jeroen Junte en fotograaf Maarten Schets zien waar het allemaal toe leidde. Aan de hand van vier dominante thema’s – ambachtelijke benadering, flirt met kunst, conceptueel onderzoek en innovatiekracht – beschrijft Junte het actuele Nederlandse ontwerpklimaat. Behalve een terugblik is het boek ook een verkenning van wat ons nog allemaal te wachten staat.

Je kunt dit boek nu winnen bij het magazine Eigen Huis & Interieur. Hoe? Dat lees je hier.

Lees ook:Documentaire over de strijd achter de architectuur
Lees ook:Leesvoer voor LINTELOO-fans: boek ter ere van 20-jarig bestaan
Lees ook:Vitra introduceert in Milaan nieuwe ontwerpen & klassiekers in ‘n nieuw jasje
Lees ook:Westwing’s plantentrend 2014: de vetplant
Lees ook:DIY gevouwen muurdecoratie van KNOT Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>