Social media in de woonbranche

Social media zijn in. Je telt niet meer mee als je niet mee doet. Of nou, zoiets dan. Maar is het naast leuk ook een nuttige tijdsbesteding? En wat kan een ondernemer in de woonbranche hiermee? Het CBWMITEX geeft uitleg.

Het CBWMITEX licht toe wat Social Media precies zijn en wat het belang ervan is voor de ondernemer. Daarnaast geven ze online antwoord op de vragen “Hoe ga ik aan de slag met social media?” en “Welke social media zijn er?” Voor degenen die aan deze uitleg niet genoeg hebben, worden er workshops geboden. Door de workshop “Social Media Basis” of “Social Media Gevorderden” ligt een bloeiende online en social toekomt voor eenieder binnen handbereik!

Lees meer over Social Media en de workshops!

Bekijk alle workshops van CBWMITEX!

Bron van informatie: perscentrum wonen.

Lees ook:Open dag grootste interieurvakbeurs van Nederland
Lees ook:SHOCKING: 101woonideeën stopt!
Lees ook:Laatste kans: Woon Inspiratie Tour
Lees ook:Nieuwe website voor Het Arsenaal
Lees ook:Piet Hein Eek ontwerpt ontmoetingsplek voor bewoners

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>