Amsterdamse parkeertarieven slaan alles, ook in 2007

Eind december stellen veel gemeenten hun nieuwe tarieven vast. Ook parkeertarieven. En dat betekent eigenlijk altijd dat de bedragen omhoog gaan. Tja, het zijn dure tijden en de gemeente moet haar afdeling parkeerbeheer érgens van betalen, dus vooruit.


Toch heb ik een tijdje zitten staren naar de nieuwe tarieven van stadsdeel Amsterdam Centrum. Het A en A+ tarief gaan met 20 cent per uur omhoog, naar respectievelijk 3,60 en 4,60 per uur. 4,60 per uur! Ik weet dat we niet meer mogen omrekenen, maar het is wel een tientje in oude guldens. Per UUR! Daar word je toch stil van? 

Lees ook:Ai. Daar gaat de hypotheekrente. Omhoog!
Lees ook:Gemeenten verhogen vooral rioolrecht en reinigingsheffing
Lees ook:Woonlasten zijn dit jaar het hoogst in Heerlen
Lees ook:Meer huurwoningen gebouwd dan beloofd!
Lees ook:Amsterdam Centrum gaat parkeervergunninghouders streng controleren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>