Nieuw seizoen van Het Blok!

In het najaar van 2011 zendt Net5 voor de zevende keer het succesvolle tv- programma Het Blok uit! Het Blok speelt zich af in en rondom een pand dat verbouwd moet worden. Na de verbouwing volgen het inrichten én de verkoop.

Dit is echt een van mijn favorieten! Misschien mede doordat de uitzendingen niet eindeloos herhaald worden zoals veel andere woon-programma’s. Maar vooral ook omdat het zo herkenbaar is: samen klussen.

Of soms beter gezegd: elkaar samen in de weg lopen. De een wil linksaf, de ander rechtsaf. De volgende heeft eigenlijk twee linker handen, wat het klussen praktisch onmogelijk maakt. Frustrerend voor de (wannabe-) klusser, maar het zorgt natuurlijk wel voor prachtige televisie. En veel ideeën (“Wij zouden dat héél anders doen…”).

Het doet me altijd even terugdenken aan ónze verbouwing. Man was de klusser, ik was van de ideeën en de financiën. Ondertussen was ik fulltime aan het werk, terwijl hij fulltime in ons nieuwe huis bezig was. ‘s Avonds laat kwam hij thuis, te moe om nog pap te zeggen. Terwijl ik dan op het puntje van mijn stoel zat voor een update. Wat was het balen als hij dan geen puf meer had om te vertellen wat er was gebeurd die dag. Frustrerend voor ons allebei. Voor familie een bron van vermaak

Goed, we moeten nog even aftellen tot de herfst, maar tot die tijd…kunnen we dus online de vorige editie van Het Blok terugkijken. Voor wie wél van herhaling houdt (of wie het gemist heeft natuurlijk).

Lees ook:Uniek schilderij boven je bed
Lees ook:Nendo presenteert zongebruind leer
Lees ook:ZZP’er en een eigen huis? Dat kan!
Lees ook:Handige klusvraagbaak
Lees ook:Inspiratie: de mooiste thuiswerkplekken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>