Een Boomini poppenhuis voor de gestylde kinderkamer

Beeldcitaat: http://www.boomini.com/en/img/portfolio/_KRT0582.jpg

Joanna Kruszec, eigenaar van Boomini, is zelf moeder en omschrijft zichzelf als een echte estheet. En tja, dan lijkt een stylistisch verantwoord poppenhuis een logische stap.

 

De Boomini White en Boomini Wood (zie afbeelding) zijn prachtige poppenhuizen die tot in de detail zijn uitgewerkt. De omschrijving van de producten op de website is bijna een tikje lachwekkend, want als je het niet zou weten zou je zweren dat het over een echt huis gaat. Een voorbeeldje: “The upstairs area is private, there are large quilted mattress beds (with cushions and a bedspread) and a bath with a pillar tap. The room has a bench where you can conveniently place clothes or towels.” (bron: www.boomini.com)

 

Maar als je je dus irriteert aan het kinderspeelgoed in je prachtig gedecoreerde kinderkamer, dan kan de Boomini een uitkomst zijn.

 

Bron: www.boomini.com

 

 

Lees ook:Monumentale lampen van Foscarini
Lees ook:Stem op je favoriete primeur!
Lees ook:IKEA en TNS Nipo vragen zich af: leidt rommel tot echtscheidingen?
Lees ook:Tuin-DIY: oude banden, nieuw leven
Lees ook:Nachtwacht vol Power-Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>