Vrolijke verlichting voor de donkere dagen

Breng sfeer in de baby- of kinderkamer met de lieve lampen van Klein & Fijn. In de online kinderwinkel vind je tal van betaalbare ontwerpen met prachtige details, zoals de vintage kabouterlampen van het merk Lapin & Me, de schattige nachtlampjes van Woodland of de mooie lampenkappen van het Hollandse merk Juul Design met de naam van je kindje. Ga voor heerlijk warm licht op winterse dagen!

Figuurlampen
De exclusieve kabouterlampen van Lapin & Me, gebaseerd op het oude retro speelgoed en met de hand geschilderd in Duitsland, krijgen al snel een ereplekje in een kinderkamer. De kindvriendelijke lampen in de vorm van een konijntje zijn gemaakt van stevig kunststof, waardoor ze niet heet worden. Ondeugend detail voor kinderen: de konijntjes hebben blote billetjes! Bijzonder leuk zijn verder de lampen van het Nederlandse merk Mr Maria, zoals de ‘levensgrote’ Nijntje (80 cm hoog!), Nanuk de ijsbeer of de sterke olifant Anana. Geleverd met spaarlamp, ingebouwde dimmer en met een zacht, warm licht. Ook met de lampen van Woodland wordt het een beestenboel. De schattige dieren zoals een eekhoorn, egel of het konijn werken alleen op batterijen, welke worden meegeleverd. Kinderen slapen direct heerlijk in met hun trouwe vriendje naast hun bed!

Persoonlijk cadeau
Een mooie hanglamp is een echte blikvanger in ieder baby- of kinderkamer, zeker als op de lampenkap een naam of persoonlijke tekst is verwerkt. Het merk Juul Design ontwerpt decoratieve lampenkappen in beperkte oplages, met keuze uit talloze designs. De lampen worden met de hand gemaakt in Nederland en zijn prachtig afgewerkt met applicaties, lintjes en andere applicaties. Bij sommige ontwerpen is het mogelijk om bij het bestellen een naam of tekst op te geven die een plaatsje krijgt op de kap, wat de lamp zeer geschikt maakt als origineel kraamcadeau! Ook het merk Designed4Kids heeft prachtige lampen met de mogelijkheid om een naam of tekst op de lampenkap te plaatsen. Ook de lampen van Juul Design als van Designed4Kids zijn verkrijgbaar bij Klein & Fijn.

Over Klein & Fijn
De webshop Klein & Fijn is typisch zo’n online adresje om te onthouden met de leukste, mooiste en liefste merken voor de kinderkamer. Van stoere muurstickers tot warm beddengoed en van bijzonder behang tot leuke meubeltjes. Met ruim 12.000 verzonden orders heeft Klein & Fijn inmiddels vele kinderkamers opgevrolijkt. Ook een bijzonder leuke shop voor originele kraamcadeaus. Bij een bestelling vanaf € 75 is verzending binnen Nederland en België gratis.

Lees ook:12 designers en 1 weekend…
Lees ook:Stoere slaaphuisjes
Lees ook:Leuk & lief cadeautje voor aan tafel
Lees ook:M&O trend #1: Geometrie & Himmeli’s
Lees ook:Make-over Kelvin lamp van Flos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>