Upstyle je Ikea kast!

Gek op mooi wonen, maar geen volle portemonnee? Dan is Ikea een goed alternatief. Maar het liefst maak je van die Expedit vervolgens wel iets éigens. En daar komt Qustum om de hoek kijken. ‘Upstyle your Ikea. Dare to be different.’ Dat is hun motto. Met de panelen van Qustum maak je je Ikea meubel in een handomdraai anders dan anders. Alle panelen zijn gemaakt van 1 cm dik ECO honingraatboard met een decoratieve rand. Deze zijn uiterst licht in gewicht en met het bijgeleverde dubbelzijdige tape zitten ze er zó op. Je kunt kiezen uit bedrukte panelen of standaard wit. Deze kun je bijvoorbeeld zelf nog verder decoreren met verf, tape of behang.
Je kunt zelfs aparte pootjes aan je Ikea kast toevoegen. Deze zijn verkrijgbaar in eiken of grenen. Vooral de grenen pootjes kun je zelf nog schilderen in een trendy kleur. Waar je wel even aan moet denken… is dat je goedkope kast zó wel iets duurder wordt, maar… een éigen uitstraling is dat toch meer dan waard?

Meer informatie op www.qustum.nl

Lees ook:Ikea, maar dan anders
Lees ook:Mijn Ikea-verlanglijstje
Lees ook:Zelf een kast maken
Lees ook:IKEA’s Papershop
Lees ook:Stoer! Een echte muur in je huis.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>