Zin in lange nachten met de najaarscollectie van Auping

Buiten wordt het kouder, het wordt steeds eerder donker en de eerste bladeren vallen van de bomen. Het najaar is begonnen en net zoals dieren dan in hun schulp kruipen, zoeken ook wij de warmte op. De slaapkamer is hiervoor de uitgelezen plek, waar we kunnen genieten van ons warme bed en een gevoel van geborgenheid. Het creëren van een knus herfstgevoel in dit vertrek is dan geen overbodige luxe. De beddenfabrikant biedt voor ieder wat wils met de nieuwe stijlvolle najaarscollectie bedtextiel.

Synchroon aan de modetrends, staat de nieuwe najaarscollectie in het teken van rijke kleurstellingen, combinaties van motieven en prints en kleurrijke colour blocking dessins. De slaapkamer krijgt hiermee een nieuw en verrijkt gezicht.

Warmte en comfort zijn de sleutelwoorden voor de najaarscollectie van Auping. Het bedtextiel is hierop volledig afgestemd en is gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, wol en katoensatijn, die uitnodigen om tijdens gure herfstdagen en koude winternachten lekker lang in bed te blijven liggen. Het oog wil ook wat en ook daar heeft de beddenfabrikant uit Deventer aan gedacht. De klassieke patronen, eigentijdse en kleurrijke dessins en romantische borduursels geven een luxueuze uitstaling aan de nieuwe collectie van Auping.

Alle dekbedovertrekken van Auping zijn voorzien van een nieuwe, duurzame verpakking. Deze verpakking is van afbreekbaar, soepel materiaal, is lichter in gewicht en zorgt voor minder afval omdat er minder van nodig is. Daarmee is het in lijn met de duurzaamheidsgedachte waar de Nederlandse beddenfabrikant op inzet.

Prijs en beschikbaarheid
Alle dekbedovertrekken van de Auping Najaarscollectie 2012 zijn beschikbaar in één- en tweepersoonsuitvoeringen vanaf € 79,-. Naast dekbedovertrekken bevat de collectie ook sierkussens, hoeslakens en spreien in verschillende kleuren en dessins. Deze laatste zijn beschikbaar vanaf € 129,-. De Auping Najaarscollectie 2012 is vanaf september verkrijgbaar bij de Auping dealers. Naast de nieuwe collectie is ook een aantal doorlopende dessins in de winkels te vinden.

Lees ook:Recycle je oude matras!
Lees ook:Natuurlijke FJÄLLTÅG collectie gelanceerd
Lees ook:IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie
Lees ook:Haal sfeer in huis met de Perzische tapijten van IKEA
Lees ook:Preview herfstcollectie 2015 Riverdale

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zin in lange nachten met de najaarscollectie van Auping

  1. Auping

    Jaa lekker in bed een boekje lezen in de winter. Lekker warm!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>