Kleurig tochtbeest voor de kinderkamer

De zomer laat zich maar niet zien dit jaar. Het lijkt wel herfst. Afgelopen week gierde de wind om het huis. Gelukkig hebben we een mooi tochtbeest voor het raam op de kinderkamer, zodat onze zoon geen kou vat. Wil jij ook zo’n mooi tochtbeest? Kijk dan eens op Marktplaats.nl of bijvoorbeeld op Etsy.com, waar ik deze vrolijkerd voorbij zag komen. Je kunt natuurlijk ook zelf een uniek exemplaar naaien, breien of haken. Klik hier voor een patroon.

Lees ook:Inspiratie Pasen #47
Lees ook:Westwing’s Zomertrend: Go Yellow!
Lees ook:Fruitschaal in de hoofdrol
Lees ook:Today, Payday, One Day: luxe buitenkeuken
Lees ook:Originele handgemaakte producten op metdehand.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>