100% Design staat weer op de agenda

26 , 27 en 28 mei 2011 staat er een nieuwe editie van 100% Design op de agenda! Deze negende editie van hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland vindt plaats in en om de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam.
 
Vanuit het nieuwe kantoor in Den Haag is de organisatie met een frisse start aan de werving voor leuke, inspirerende en innovatieve deelnemers voor het evenement begonnen. En dat gaat goed, want op dit moment is al ruim 40% van het beursoppervlak bezet.
 
Dit jaar zijn de standjes op 100% Design kleiner, de maximale grootte is 25 m². Dit houdt het evenement overzichtelijk en to-the-point. Een lezingenprogramma in een speciaal ingerichte ruimte op de beurvloer geeft het evenement meer diepgang. De beginnende ontwerpers op de Campsites en de presentaties van studenten zorgen voor de nodige inspiratie.
 
Blokkeer de agenda en mis het niet! 26 en 27 mei zijn alleen toegankelijk voor vakpubliek, en op zaterdag 28 mei is alle publiek van harte welkom.
 
Meer informatie over bezoeken of deelnemen op www.100procentdesign.nl

Lees ook:100% Design wordt Design District!
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:100% design 2011
Lees ook:Designevenement Ontwerp op de weg in Haarlem
Lees ook:Design District 2012

1 Reacties // Reageer

One thought on “100% Design staat weer op de agenda

  1. Design meubelen

    Wie ook maar een beetje op de hoogte wil blijven van de laatste ontwikkelingen op meubel design gebied mag het weer in zijn agenda zetten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>