Eames Lounge Chair actie verlengd

Enige tijd geleden heeft Vitra heeft een grotere versie van de Eames Lounge Chair op de markt gebracht. Het originele ontwerp stamt al uit 1956 toen de mensen nog een stukje kleiner waren dan tegenwoordig. Daarom heeft Vitra een XL versie van de fauteuil op de markt gebracht. Deze is 5 cm hoger en 10 cm dieper als de originele versie voor optimaal comfort voor langere mensen.

Vitra heeft samen met het NRC handelsblad een leuke actie rondom de Eames Lounge Chair. Wanneer je een nieuwe fauteuil koopt, krijg je de ottoman er gratis bij. Dit Geldt zowel voor de originele versie als voor de XL versie. De actie liep in eerste instantie tot 1 november 2010, maar is nu verlengd tot 1 december 2010.

Wil je meer informatie over de Eames Lounge Chair, lees dan mijn vorige artikel over deze prachtige design klassieker of kijk op de website van Vitra.

Lees ook:Designklassieker: Eames Lounge Chair & Ottoman
Lees ook:Vitra zet Eames eruit
Lees ook:Klassieke Hopsak-stof van Vitra wordt onder handen genomen
Lees ook:Ken je klassiekers #2 – Eames Plastic Armchair
Lees ook:Stapelbare plastic designklassiekers

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Eames Lounge Chair actie verlengd

  1. Pingback: Designklassieker: Eames Lounge Chair & Ottoman | Wonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>