Logeren met de feestdagen

Wij verkeren in de ongelukkige omstandigheid dat we voor familiebezoek altijd twee uur moeten reizen. En omdat dat andersom ook geldt draait dat vaak uit op logeren.

Douchen en zo is het probleem niet, er is immers tijd genoeg om iedereen aan. de beurt te laten. Maar hoe zit het met de slaapplaats? Ik neem mezelf maar even als maatstaf: bijna twee meter lang en zo’n honderd kilo. Er is bijna geen bank waar ik op pas, en het is een zeldzaamheid als iemand echt een bed overheeft. Bovendien ligt daar dan meestal wel een van de kinderen in.

Afgelopen nacht mocht ik het proberen op een Aerobed de luxe, met een elektrische motor. En ja, ik had het geadverteerde “Mike, isn’t it amazing!”-gevoel toen het bed omhoog kwam. Het ziet er geweldig uit, in een paar minuten uit een plastic zak een geheel bed tevoorschijn zien komen.

Maar hoe het slaapt? Een beetje zoals een ongestabiliseerd waterbed. En, hoewel Aerobed garandeert dat het bed gedurende de nacht niet leegloopt, doet het dat toch een beetje. En dat is dan dus genoeg om tegen elkaar aan te rollen. Die oude bedden in Franse hotelletjes kwamen weer terug in mijn herinneringen, toen ik gezellig tegen mijn vrouw aanrolde en niet meer weg kon komen.

Lees ook:Sprinklers moeten verplicht worden
Lees ook:Er komt geen eind aan: de huizenprijzen blijven stijgen
Lees ook:Wonen achter de de dijk
Lees ook:Een beetje stad heeft zijn eigen kabelbaan
Lees ook:TrendZ & Kussens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>