Paarden en Wonen samen in Mecc Maastricht

Ik wist het niet, maar de doelgroep voor het Jumping Indoor Maastricht, wat toch echt een hippisch geheel is, en van het Woonevent 2008 zijn dezelfde.

Er wordt dus van 20 tot 23 november 2008 samengewerkt en gecombineerd. Het persbericht: "

Het is een en al bruisende en dynamische activiteit tijdens de komende JIM. Inspirerende ontwikkelingen op woongebied, hoogstaande kwaliteit op kunstgebied en het neusje van de zalm op het gebied van paardensport. Drie evenementen voor de prijs van één , menen de organisatoren. Zowel Woonevent als Art in the Park zijn rond de inspringpiste van JIM gegroepeerd, waar de top van de ruitersport haar paarden voorbereid op de competitie in de wedstrijdpiste." 

Behalve de schrijffout wil het bij mij ook inhoudelijk geen warm gevoel opwekken. Het opgeroepen beeld: "Stel je eens voor: vanuit een design fauteuil kijkt je ontspannen tegen een prachtig bronzen sculptuur, terwijl Anky van Grunsven op de achtergrond een dressuuroefening met Salinero uitvoert." doet mij eerder fronsen dan grijnzen.

Maar misschien is dit event, dat morgen begint, meer iets voor u dan voor mij? De stoel, Horse Chair geheten, is van de culturele nomade Satyendra Pakhale.

Lees ook:Nieuwste fauteuils van het Nederlandse merk Zuiver
Lees ook:Pasen #21: paasei-moodboard?
Lees ook:Design meubelen bij Berden
Lees ook:FLINK & Wollig
Lees ook:Uitverkoop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>