Met kerst een mooi gedekte tafel, nu alvast inspiratie opdoen in Naarden

Vandaag begint in de Grote Kerk van Naarden de sfeerbeurs La Table.

Alles op het gebied van decoratieve interieurinrichting, culinaire geneugten en lifestyle rondom de gezellige kerstperiode verzamelt zich op een bijzonder sfeervolle locatie in de vestingstad.

Dit jaar ligt het accent op “Kleur bekennen”. Verschillende prominente decorateurs presenteren hun visie op de ultieme feestelijk gedekte tafel. Dit zijn onder andere de hoofdredacteur van Residence Steven van Manen, de bekende Lifestyledecorateur Marcel Wolterinck, Luxury Interior decoratrice Suzanne Loggere, Couturier Jaap Rijnbende en interior flower designer Fernande Hora Siccama.

La Table is in meer dan 10 jaar uitgegroeid tot het toonaangevende evenement op het gebied van de decoratieve tafelaankleding. Meer dan 50 met zorg geselecteerde regionale en landelijke exposanten presenteren hun collectie, variërend van exclusieve inrichting, antieke en moderne serviezen, bijzonder tafelzilver, kunst, antiek, wijnen en delicatessen tot curiosa en cadeau-ideeën.

Lees ook:Salon Residence van 10 t/m 13 september
Lees ook:Wolterinck op Maison&Objet
Lees ook:Interieuragenda Juni 2014
Lees ook:Interieuragenda November 2014
Lees ook:Live shoppen tijdens Flavourites Live

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>