Fietsroute 15 november 2008: Design in Groningen

Dit is een van de kleine gebouwtjes die Alex den Braver realiseert, met als motto: Wat recht is kan ook krom. Zijn gebouwtjes en bouwwerkjes van ontrecht staal en ruw hout krijgen daardoor een zeer eigen karakter.

Hij is een van de deelnemers aan de Open Designdag van zaterdag 15 november, waarbij ook de mogelijkheid bestaat de ateliers van designers in Groningen te bezoeken per fiets (15 euro, fiets inbegrepen)

De deelnemerslijst bestaat verder uit: Focus Design, Huting en de Hoop, Jeanet Metselaar, Lambert Kamps, Lumedar Design, Melle Koot, Volken de Vlas, New Indigo, Nul50, Paul Bloemers, Roegholt, Room, Tjeerd Veenhoven, Woonfacetten, Wout Wessemius, Vos Interieur (met presentatie Albert Geertjes) en in Ten Post George van Engelen.

Slapen in Groningen kan in Het Asgard of voor wie nog niet wil sneven het Eden.

Tjeerd Veenhoven, waarvan ik het werk in rubber toegepast heb gezien is interessant, kijk maar:

 

Lees ook:In de wolken met deze lampen
Lees ook:Wegner’s iconen opnieuw uitgevonden
Lees ook:Trend: fiets uit de schuur en hup, de woonkamer in!
Lees ook:Studenten boffen in Groningen
Lees ook:Gispen heeft een primeur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>