Kleinbehuisde apparaten winnen terrein

Zoals de vaatwasser die wij in Parijs tegenkwamen in het keukenkastje, zijn in opkomst. Op de beurs Interieur 08 in Kortrijk is de InSink vaatwasser van Kitchenaid bekroond. Die is ook wel erg bijzonder, want zit verwerkt in een dubbele spoelbak.

Dan hou je eronder toch ruimte over voor de dweil en zo. Maar het kan nog anders.

Je kunt ook een smalle wasmachine toevoegen, en een mini-oven.

Een echte minikeuken is een idee, of toch maar een verrijdbare? Als je er echt niet meer uitkomt kun je ook het hele interieur tegen de vlakte slaan en bij KWA een woonbox aanschaffen, zoals hieronder. Die kun je uitvouwen, en dan heb je alle basale functies van een huis direct tot je beschikking. Wel nog even aansluiten op stroom, afvoer en waterleiding natuurlijk…

Lees ook:Zwarte Madonna tegen de vlakte
Lees ook:Een semi professionele vaatwasser in jouw keuken!
Lees ook:Raadselachtige ‘leegstand’ in Amsterdam
Lees ook:Bijzondere boekenkasten
Lees ook:Verhelderend: top 10 van huizenzoeksites

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>