Kozijnen en schuifpuien

7226

Zijn jouw huidige kozijnen toe aan vervanging, of wil je geheel iets anders in jouw woning? En zijn de openslaande deuren die de opening naar jouw tuin leiden niet meer zoals het was geweest? Een schuifpui is misschien dé oplossing.

Het is verstandig om eerst te oriënteren op het gebied van kozijnen. Er zijn namelijk verschillende soorten. Er is de keus uit:

  • Kunststof Kozijnen
  • Houten Kozijnen
  • Aluminium Kozijnen
  • Stalen Kozijnen

Kunststof kozijnen:

Het grootste voordeel van kunststof kozijnen is dat het onderhoudsvrij is. Het heeft een lange levensduur en een hoge isolatiewaarde waardoor het energiebesparend is. De kozijnen zijn inbraak werend, geluidwerend en het is makkelijk om schoon te houden. Er is de keuze uit meer dan 30 kleuren en modellen.

Houten kozijnen:

Houten kozijnen hebben onderhoud nodig. Maar door de voorbehandeling van het hout is het zo dat er niet vaak aan onderhoud gedaan moet worden. Tevens zorgt Tudor-kozijnen.nl er ook voor dat de kozijnen gelakt worden. Dat scheelt dus ook qua onderhoud. De kozijnen zijn ook inbraak en geluidwerend. Er zijn verschillende kleuren en modellen aanwezig waarbij sommige kozijnen een karakteristieke uitstraling hebben.

Aluminium kozijnen:

Aluminium kozijnen worden gemaakt uit duurzame en sterk materiaal. Hierdoor liggen de prijzen in vergelijking met de andere kozijnen iets hoger. Het is onderhoudsvrij en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modellen. De kozijnen zijn ook inbraak en geluidwerend.

Stalen kozijnen:

Stalen kozijnen worden meestal op maat gemaakt. Het materiaal van de kozijnen is erg sterk en onderhoudsvrij. Tevens heeft het goede isolatie en een aparte uitstraling. De kozijnen zijn inbraak en geluidwerend en hebben een lange levensduur.

Tudor biedt naast kozijnen ook verschillende schuifpuien aan:

  • Aluminium schuifpui
  • Houten schuifpui
  • Kunststof schuifpui

Net als de kozijnen zijn de schuifpuien ook onderhoudsvrij, hebben een lange levensduur, goede isolatie en ze zijn inbraak en geluidwerend. Tevens is er de keus uit verschillende kleuren en modellen.

Geen reacties // Reageer