Etsy’s Everybody Loves Geometry!

Everybody Loves Geometry! Als je dát tijdens de wiskundeles vroeger had geroepen, was je hoogstwaarschijnlijk uitgelachen. In de design- en interieurwereld is het helemaal hip. Op Etsy heb ik gezocht naar mooie items vol geometrische prints of vormen. Dat levert weer een mooi moodboard op…

 

 

Dat doet toch helemaal niet denken aan lange wiskundelessen? Geometrische patronen en vormen zijn modern, strak en zijn afhankelijk van het materiaal en kleurgebruik in verschillende interieurstijlen te gebruiken. Neonkleuren benadrukken de strakke lijnen, terwijl pasteltinten juist het geheel verzachten. Extra bijzonder is het wanneer geometrische vormen gecombineerd worden met de warme uitstraling van hout.

 

Klik hier als je wil weten uit welke Etsy shops deze eyecatchers afkomstig zijn. Het bijbehorende Pinterest-bord vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:Vouwen wordt nog hipper met Studio Snowpuppe
Lees ook:Residence Interieurtrend: Angulair
Lees ook:Luxe met Tom Dixon op Maison&Objet
Lees ook:DIY plantenhanger van leer en messing
Lees ook:Etsy’s Fabulous Felt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>