Etsy’s Luxurious Copper

Koper en koperachtige kleuren, we worden ermee overladen in alle interieurbladen. En tóch kan ik er nog steeds geen genoeg van krijgen. Daarom ben ik op Etsy op zoek gegaan naar de mooiste koperkleurige producten. Moodboard van deze week heet daarom Luxurious Copper

 

 

Het straalt luxe uit, maar is minder snel ordinair dan goud. Daarnaast brengt de warme kleur van koper sfeer in je huis. Prachtig in combinatie met de ruwheid van beton, maar ook zeer mooi gecombineerd met pasteltinten zoals poederachtig roze.

 

Klik hier als je wil weten uit welke Etsy shops deze mooie producten afkomstig zijn. Het bijbehorende Pinterest-bord vind je hier.

 

 

 

 

Lees ook:Love Etsy – Love Concrete
Lees ook:Flexa’s kleur van 2015: Koper Oranje
Lees ook:Moodboard Monday: kleurverloop
Lees ook:Etsy’s Everybody Loves Geometry!
Lees ook:Moodboard: Let the sun shine with Etsy!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>