Etsy’s Fabulous Felt

Tijd voor het tweede Etsy-moodboard. Thema van deze week: Fabulous Felt

 

 

Vilt is aaibaar, stevig en stoer. Niet zo gek dus dat het alweer een tijdje terug is in de interieurwereld. Gecombineerd met zachte pasteltinten heeft het een lieflijke uitstraling. Gecombineerd met felle kleuren is het stoer. Nieuwsgierig uit welke Etsy shops deze items komen? Klik dan hier voor mijn Etsy-must-have-lijstje Fabulous Felt of hier voor het bijbehorende Pinterest-bord.

 

 

 

 

Lees ook:Love Etsy – Love Concrete
Lees ook:Etsy’s Marvelous Marble
Lees ook:Monday Moodboard Day: Space Travelling with Etsy
Lees ook:Westwing’s Zomertrend: Go Yellow!
Lees ook:Moodboard Monday: Wonderful Walls

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>