Liefde voor… behang!

Soms kom je iets tegen, dat je meteen raakt. Dat had ik tijdens een high tea in English Tearoom The Mayflower. Wat een heerlijk, kleinschalig tentje is dit. En wat hebben ze een prachtig behang op de muur. In voor inspiratie? Ga dan eens op de thee bij deze sfeervolle tearoom in Amersfoort. Krijg je gegarandeerd lekkers én mooie ideeën.

Lees ook:Inspiratie Pasen #2
Lees ook:Leef je uit met behang!
Lees ook:Behang is weer terug?
Lees ook:Waar gezin en interieurdesign elkaar ontmoeten #1
Lees ook:Kleur bekennen: Rood warmt je interieur op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>