Kom naar Presentatie Woonstijl keuken 2012 en win een iPad!

Donderdagavond 13 september 2012 wordt bij Arma Keukens in Nunspeet de Woonstijlkeuken 2012 gepresenteerd. Woonstijl nodigt iedereen van harte uit om hierop te proosten!

In samenwerking met Arma Keukens en Sanitair ontstond enkele maanden geleden het idee om een exclusieve Woonstijlkeuken te ontwerpen. Een keuken die zo mooi is dat iedereen hem wil hebben. Een grote, ruim opgezette leefkeuken voor het hele gezin. En nu is het bijna zover!

Interieur advies
Donderdag 13 september 2012 is iedereen van harte welkom tijdens de presentatie van de Woonstijl keuken. Je kunt plattegronden en foto’s van je eigen interieur meenemen, want tijdens de feestelijke presentatie avond zitten er diverse woonprofessionals en adviseurs klaar om je ook woonadvies op maat te geven. Kleuradvies, indeeladvies, stylingadvies en zelfs tuinadvies. Schuif aan bij de specialisten en laat je adviseren!

Koffie en wat lekkers staan klaar. Live muziek zal de avond nog gezelliger maken. Bij binnenkomst krijg je een goodiebag en in één van deze tassen zit een iPad! Wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar en neem jij hem mee naar huis.

Ben je benieuwd naar onze keuken? Zin in een leuke avond? Zet de datum alvast in je agenda: donderdagavond 13 september 2012 van 19.00 tot 21.00 uur.

Bron: Woonstijl.nl

Lees ook:Feestelijke opening Woonstijlkeuken bij Arma keukens
Lees ook:ADV: Steigerhouten keukens; kies voor sfeer in huis!
Lees ook:Woonbeurs komt eraan
Lees ook:Test: welke woonstijl past bij jou?
Lees ook:Gratis interieuradvies in Heerenveen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>