Gluren bij de buren in Rotterdam

Wie doet het nu niet? Tijdens een wandeling door de buurt of door de stad: even naar binnen gluren bij de buren. Wie wonen er? Hoe hebben ze hun huis ingericht? Wij Nederlanders blijven daar ontzettend nieuwsgierig naar. Maar zomaar ergens aanbellen? Nee, dat zit dan weer niet in onze genen.

Onlangs was de open huizen route, voor huizen die te koop staan. Ook altijd een gewilde ‘gluren’-dag. Ook voor mensen die eigenlijk helemaal geen woning willen kopen, maar gewoon nieuwsgierig zijn.

Afgelopen weekend was er in Rotterdam een evenement ‘Gluren bij de buren’, met als thema: Rotterdam is leuk om te wonen en hartstikke gastvrij. Tientallen groepjes nieuwsgierige mensen werden rondgeleid door de stad langs woningen waar even binnen rondgesnuffeld kon worden. Dit alles in het kader van de woonmaand Oktober.

Bekijk ook dit video-verslag van de Gluren bij de Buren – rondleiding:

Bron van dit bericht & filmpje: RTV Rijnmond.

Lees ook:Gluren bij de buren Amersfoort
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014
Lees ook:“Gluren bij de buren” is leuk!
Lees ook:Het online raam van de makelaar: Funda
Lees ook:Rotterdam gaat indikken, niet uitbreiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>