Verkochte woningen: stijging van 7,77% tov september 2008

Het Kadaster meldt vandaag in haar vastgoedbericht: Het aantal verkochte woningen dat bij het Kadaster is geregistreerd, is in oktober 2008 met 7,77% gestegen ten opzichte van voorgaande maand. In oktober zijn bij het Kadaster 16.568 verkochte woningen geregistreerd. In september 2008 waren dit er 15.374. In vergelijking tot oktober 2007 is het aantal geregistreerde verkopen gedaald met 1,57%: er werden toen 16.833 verkochte woningen geregistreerd.

Pech dus voor de jongens en sijsjes van GeenStijl, de echte crisis moet nog komen!

Lees ook:Koopsom woningen lichtjes gestegen
Lees ook:Cijfers huizenprijzen lastig te interpreteren
Lees ook:Prijs koopwoningen weer gedaald
Lees ook:Negatieve trend zomermaanden zet niet door in september.
Lees ook:Steek je geld in een huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>