Overzicht voor starters in Eigen Huis MiniMagazine

Wie voor het eerst een huis gaat kopen, vraagt zich vaak vertwijfeld af waar hij moet beginnen. Er is zo absurd veel informatie, probeer daar maar eens een lijn in te zien. Dat voelde Eigen Huis Magazine kennelijk aan. En zie daar: op hun website staat nu iets wat orde in de chaos schept. Een MiniMagazine voor starters, gratis te downloaden.

Het bevat alle informatie die je nodig hebt om overzicht te krijgen. Op de site zelf staan nog meer handige weetjes. Wanneer loont het om te gaan kopen in plaats van huren? Wat betekent al dat jargon waar je hypotheekadviseur je mee om de oren slaat? En hoezo kan je je lidmaatschap van een Vereniging van Eigenaren niet opzeggen?

Nee, natuurlijk vind je er niet op AL je vragen antwoord. Voor details moet je nog even verder googlen. Maar het is wel prettig om die lijn eens een keer wat helderder te zien: 'Ah, dus dit kan ik verwachten als ik een huis koop!'

Lees ook:Boek Thuiskomen etc.
Lees ook:NVM Voorzitter Hukker ziet de huizenmarkt stilvallen
Lees ook:DIY spiegel met gouden randje
Lees ook:Nu verhuizen of in 2016?
Lees ook:Slimme opruim tip

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Overzicht voor starters in Eigen Huis MiniMagazine

  1. Mariken

    Leuk voor mijn zusje inderdaad. Je moet ergens beginnen.

      /   Reply  / 
  2. Coen Fredriks

    Voor een degelijke keuze voor een makelaar. Krijg je een goed overzicht bij http://www.makelaarsbod.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>