Kerstkaarten als woonaccessoire

Nu de feestdagen weer voor de deur staan gaan we weer op zoek naar leuke accessoires om ons huis mee in de kerstsfeer te brengen. De mooi versierde kerstbomen, groene kransen en kaarsen wisselen Sinterklaas al weer af.  We gaan op zoek naar mooie kerstslingers, kerstballen en andere sfeervolle accessoires. Wat ook altijd bijdraagt aan de feestvreugde zijn alle kerstkaarten die rond de feestdagen op de mat vallen.

Tegenwoordig sturen we steeds minder papieren kaarten naar vrienden en familie. We hebben niet meer de tijd om in de winkel leuke echte kaarten uit te zoeken. Je kan veel makkelijker een kaartje via het internet of e-mail versturen. Toch mogen kerstkaarten in een decemberinterieur niet ontbreken! Ze herinneren je aan alle fijne mensen om je heen.

Tijdens mijn zoektocht naar mooie kerstkaarten kwam ik een nieuwe website tegen waar je kunstkaarten kunt bestellen of laten afdrukken en versturen naar vrienden en familie. Ze bieden meer dan 500 kaarten aan met meesterwerken. Dus alle interieurliefhebbers met een voorliefde voor kunst kunnen hier hun hart ophalen!

Lees ook:Pasen #4: de herkansing op de kerstkaart
Lees ook:Flavourites Live Favourites: Kaartje of Kip
Lees ook:Even kennismaken….
Lees ook:Leuke dingen doen is terug!
Lees ook:Wat doe jij met je #echtepost?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kerstkaarten als woonaccessoire

  1. Tijmen

    Kijk voor de aardigheid ook eens op Goededoelenkaartje.nl. Hier kan je zelf kerstkaarten maken. Zo komt het interieur er uit te zien hoe jij dat zelf wilt. Succes!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>