DIY-DinsDag: ‘n meesterwerk voor ‘n prikkie

Deze DIY kwam ik in een woonspecial van Margriet tegen van vorig jaar. Wil je kunst aan de muur maar heb je er geen geld voor? Of nog lastiger: geen ruimte? Deze DIY laat zien hoe je een meesterwerk met een functionele ‘twist’ aan je muur kan krijgen. In het formaat dat bij jouw huis past!

 

 

Alles wat je nodig hebt is een simpel wandkastje met een vlakke deur. Mooi hoeft ie niet te zijn, want daar zorg je zelf voor! Via deze link kom je op de website van het Rijksmuseum en kies je je favoriete kunstwerk uit. Hiervan download je een afbeelding in hoge resolutie. Hier is een stuk uit het schilderij van Thérèse Schwartze genaamd ‘Jonge Italiaanse vrouw met de hond Puck’ gebruikt. Via een drukkerij bij je in de buurt kan je een sticker laten maken van het gekozen kunstwerk. Deze plak je ten slotte op de voorzijde van je kastje. Zo geef je je lelijke kastje een kunstzinnige look!

 

 

Tip: laat de sticker enkele centimeters groter drukken dan je kastje, zodat je het teveel strak kan wegsnijden.

 

 

Lees ook:DIY-Dinsdag: 5 SUPERsimpele decoraties
Lees ook:Moodboard Monday: 5x herfst op z’n best
Lees ook:Grappige plakactie
Lees ook:DIY Kastje opknappen (leuk als cadeau!)
Lees ook:Tip voor de vrije zondag: Amsterdam Drawing 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>