Decoreer je huis met dennenappels // Decoratie

Het is herfst. Volop. En dat betekent dat het bos weer vol ligt met gratis decoratie materiaal. Eikeltjes doen het leuk in een glazen potje op tafel. Een bos takken vol herfstkleuren staat geweldig in het raamkozijn. Zeker wanneer er een najaarszonnetje op valt. Van mos kun je mooie kransen maken. Die hang je bij de voordeur. En wat te denken van een tafeltje vol pompoenen? Het meest veelzijdige herfst materiaal, vind ik zelf nog altijd de dennenappels. Bijzonder wat je hier mee kunt doen: in een schaal, in een vaas, verwerken in een krans, natuurlijk gebruiken of bewerken met verf of glitters. Aan een touwtje langs de muur hangen, een slinger van maken, of (en nu denk ik vooruit) je kunt er kerstballen van maken! Meer ideeën om dennenappels als kerstdecoratie te gebruiken, kun je zien op deze site.

Lees ook:Kandelaars in stijl
Lees ook:Tips Bloemen Drogen
Lees ook:Inspiratie Pasen #7
Lees ook:DIY: lichtelijk onpraktische maar gave gordijnroede
Lees ook:Trendy materiaal: Papier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *