Decoreer je huis met dennenappels

Het is herfst. Volop. En dat betekent dat het bos weer vol ligt met gratis decoratie materiaal. Eikeltjes doen het leuk in een glazen potje op tafel. Een bos takken vol herfstkleuren staat geweldig in het raamkozijn. Zeker wanneer er een najaarszonnetje op valt. Van mos kun je mooie kransen maken. Die hang je bij de voordeur. En wat te denken van een tafeltje vol pompoenen? Het meest veelzijdige herfst materiaal, vind ik zelf nog altijd de dennenappels. Bijzonder wat je hier mee kunt doen: in een schaal, in een vaas, verwerken in een krans, natuurlijk gebruiken of bewerken met verf of glitters. Aan een touwtje langs de muur hangen, een slinger van maken, of (en nu denk ik vooruit) je kunt er kerstballen van maken! Meer ideeën om dennenappels als kerstdecoratie te gebruiken, kun je zien op deze site.

Lees ook:DIY Glitter-Bladeren
Lees ook:DIY-DinsDag: tafeldecoratie voor de herfst
Lees ook:DIY Lavendelboeket
Lees ook:DIY Dennenappels met een vleugje Hip
Lees ook:Kandelaars in stijl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>