Een zelfgemaakte poster aan de muur

In tijdschriften, boeken en op Pinterest vind je dagelijks prachtige spreuken en quotes. Regelmatig denk ik zelf: “Die zou ik best aan de muur willen hangen. En dat kan nu ook, want de mooiste posters maak je nu gewoon zelf op Zelfkaartjes.nl. Een mooie tekst, kerst- of nieuwjaarswens, alles in je eigen stijl. Je kunt trouwens ook een woordenwolk of collage met foto’s van bijzondere momenten maken. Zo wordt zo’n poster ook een heel leuk en persoonlijk cadeau.

Persoonlijke poster
Met verschillende illustraties, zoals bloemen, vlinders, hartjes en slingers én een persoonlijke tekst een poster ontwerpen. Dat is het idee. Er is keuze uit allerlei dessins, kleuren en stijlen. Modern of klassiek, vrolijk of aandoenlijk, vintage of retro. Kies zelf het lettertype van de tekst en een achtergrondkleur. Een eventuele eigen foto, maakt de poster nog persoonlijker.

Geen inspiratie?
Even geen inspiratie? Maak dan gebruik van de voorbeeldposters. Geheel naar smaak zijn de bijzondere ontwerpen te personaliseren met eigen tekst en beeld. Het resultaat is een blikvanger in de woonkamer of misschien wel op kantoor, in een mooie lijst of gewoon op de muur geplakt met maskingtape. Een uniek cadeau of leuk voor jezelf. Het formaat van de poster is 30×40 cm.

Ga snel aan de slag op www.zelfkaartjes.nl

Lees ook:Inspiratie Pasen #33
Lees ook:Vaderdag met Etsy: cadeautips voor 10 type vaders
Lees ook:De leukste woonkado’s tot 5 euro
Lees ook:DIY wanddecoratie kinderkamer
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: decoratie-idee gespot

1 Reacties // Reageer

One thought on “Een zelfgemaakte poster aan de muur

  1. Beddenwinkel

    Wat een mooie, handzame site. Ik zal het ook als tip door geven aan mijn klanten!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>