Design meubelen bij Berden

3119Het inrichten van je woning is belangrijk. Heb je al een moderne sfeer gecreëerd in je woonkamer? Dan zijn design meubelen niet weg te denken uit je interieur.

Design meubelen zijn tegenwoordig ook online te vinden en het hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Je kunt de meubelen vinden in diverse webshops, bijvoorbeeld bij Berden. Hier ben ik dan ook gaan kijken en heb hele mooie meubelen gezien. Er zijn 2 merken die ik er echt uit vond springen bij Berden, namelijk Dutch Originals en Bontempi. Ben je op zoek naar iets speciaals, dan zou ik zeker even deze 2 merken bekijken!

Verder vind je bij Berden een grote collectie aan moderne design meubelen van kwaliteit.
Er zijn verschillende woontrends te zien in 2015. Maar wat belangrijk is, is dat jij je thuis voelt in je woning. Doe daarom je ideeën op door middel van het bekijken van de trends en geef hier je eigen draai aan.

Bontempi
Bontempi is een merk dat, vanuit vanuit stevige wortels uit de geschiedenis en de traditie van een Italiaans bedrijf, vooruit in de toekomst kijkt en op deze manier nieuwe ideeën en producten verspreidt over de hele wereld.
De meubelen spelen in op de diverse wensen en eisen van iemand die zijn of haar woonkamer modern wilt inrichten. Ook richten ze zich op de hedendaagse woninginrichting. Zo heb je een mooie combinatie.

Dutch Originals
Welk merk mij ook opviel was Dutch Originals. Hieronder vallen de collecties van Willem H. Gispen, Joris Cijffer, Rob Eckhardt en Wim Rietveld. Het is een ruime collectie waar je de hele dag naar kan kijken. Zoek je bijvoorbeeld naar en bank, fauteuil of salontafel, dan zijn de DO zeker de moeite waard om eens te bekijken.
Ook voor een werkkamer zijn er meubelen te vinden. Het is altijd prettig om de juiste meubelen in je werkkamer te hebben. Met de juiste middelen haal je het optimale uit je werk. Dus voor kantoorinrichting kun je ook bij DO terecht.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>