Design District 2014: To be continued….

Beeldcitaat: http://www.designdistrict.nl/

Afgelopen dinsdag kreeg ik nog een hele leuke last-minute uitnodiging om naar Design District 2014 te komen. JEE-O wilde graag dat ik hun ontwerpen kwam bewonderen op dit vakevenement. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

 

Dus ik ben woensdagavond in m’n autootje gestapt naar Zaandam. En het viel me niet tegen. JEE-O’s designs waren ronduit prachtig, maar natuurlijk kon ik het niet nalaten om ook nog even een groter rondje te lopen op de beurs. Wisselende indrukken waren het resultaat: van weinig verrassende ontwerpen tot echte juweeltjes. Alles bij elkaar genoeg om jullie de komende dagen mee te vermaken.

 

To be continued….

 

 

 

Lees ook:OBJECT Rotterdam: kleinschalige maar inspirerende beurs
Lees ook:Nieuwe woonbeurs Woon Mooi in MECC Maastricht
Lees ook:Halloween-tip #12: bij kaarslicht…
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014
Lees ook:Residence interieurtrend: Mint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>