OBJECT Rotterdam: kleinschalige maar inspirerende beurs

 

Beeldcitaat: http://www.objectrotterdam.nl/image/home.jpg

In de agenda voor februari gaf ik al aan dat OBJECT Rotterdam plaats zou vinden. Aangezien ik vandaag toch in Rotterdam moest zijn, kon ik deze beurs natuurlijk niet overslaan. Samenvattend is het een kleinschalige beurs met bijzondere ontwerpen in een indrukwekkend gebouw… Als je in Rotterdam bent of woont, een echte aanrader.

 

Nou kan ik in dit berichtje alle ontwerpen die mijn ogen streelden uiteenzetten, maar eigenlijk doet zo’n opsomming geen recht aan de designers. Daarom zal ik de komende dagen iedere dag een berichtje wijden aan de bijzondere ontwerpen en ontwerpers op deze beurs. Enjoy!

 

Lees ook:Favourites OJBECT Rotterdam – PROOFF
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014
Lees ook:Favourites OBJECT Rotterdam – Studio Mirella Sahetapy
Lees ook:Design District 2014: To be continued….
Lees ook:Rotterdam-Maaskantprijs 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>