Bourgondisch koelen met het ATAG Cooling Center

Wie kookt met de beste ingrediënten en producten, weet dat de juiste temperatuur het verschil kan maken. Het ATAG Cooling Center bestaat uit een koeler, een wijnklimaatkast en een vriezer. De glasdeuren van de wijnklimaatkast zijn voorzien van een coating met UV filter zodat wijnen optimaal beschermd worden. Het Cooling Center heeft ook een kleinere uitvoering waarbij de wijnkoeler boven de vriezer geplaatst is.

Verkoopinformatie
Het uitgebreide Cooling Center bestaat uit 3 inbouwdelen van 178 cm hoog en bestaat uit een koeler met een adviesprijs van €1.829,-, een wijnklimaatkast van €2.939,- en een vriezer van €1.729,. Dit uitgebreide Cooling Center is tevens verkrijgbaar als set met een speciale setprijs van €5.990,-. De vrijstaande versie, een tweedelige side-by-side, heeft een adviesprijs van €4.669,-.

Lees ook:DIY Toilegami
Lees ook:De voordelen van een vrijstaande houtkachel
Lees ook:Today, Payday, One Day: je eigen wijnkelder
Lees ook:Boom door je huis?
Lees ook:Le Creuset brengt assortiment in drie matte kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>