Dag 2011

Eind december. Weer een jaar voorbij. En wat voor jaar! Ik nam in juli 2011 dit blog over van de vorige webredacteur. Sindsdien heb ik diverse blogs geschreven. Een top 5 van best gelezen berichten uit dit jaar:

1. Wonen.blog.nl op Twitter!
Bij de overname van dit blog zat de twitter account niet inbegrepen. Ik heb dus een nieuw account aangemaakt, waarop we elkaar kunnen volgen. Volg jij mij ook al?

2. Met korting naar de Woonbeurs.
We blijven echte Hollanders met z’n allen… dus als ergens korting te halen valt… zijn we er als de kippen bij. Dat bleek ook uit de statistieken van dit blog, want dit artikel staat op nummer 2 in de top 10 van best gelezen berichten in 2011.

3. Nog meer pallet-meubels
Ik ben gek op meubels gemaakt van oude pallets. En jullie ook, zo te zien!

4. Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl!
Het enthousiasme spatte er vanaf toen mijn favoriete ontwerper Piet Hein Eek zijn meubels via Wehkamp.nl ging verkopen. En ook jullie, lieve lezers, vonden dit een fijn bericht om te lezen.  Daarom staat ie in de top 5, met een linkje, zodat je hem alsnog kunt lezen… (voor de mensen die het misschien gemist hadden).

5. Binnenkijken bij… Jildou
Last but not least in deze top 5 van 2011: het blogje met binnenkijken bij… foto’s van het huis van Jildou. Een prachtig strak huis, met een authentieke, beetje landelijke inrichting. Een inspiratiebron voor mij. Voor jou ook?

Verder gaf ik tips voor boeken, cadeau’s en leuke adresjes tijdens het shoppen. Heb jij er iets aan gehad?

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van dit blog in 2011 en ik hoop jullie in 2012 weer te zien. Fijne jaarwisseling!!

Lees ook:Het beste van 2012 en vooruitblik 2013
Lees ook:Piet Hein Eek’s nieuwtjes in Milaan
Lees ook:Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl!
Lees ook:Piet Boon woonaccessoires te koop bij Wehkamp!
Lees ook:Vtwonen trakteert…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>