Binnenkijken bij… Petra van Breda

Petra van Breda is interieurstylist. Ze doet graag creatieve klussen en is altijd bezig met kleur en het inspireren van mensen. Het is haar uitdaging om met een klein budget iets moois te creëren. Ze blogt zelf ook, op www.woonschrift.nl. Een blog vol inspiratie om thuis of op het werk creatief aan de slag te gaan. Aan ons, lezers van wonen.blog.nl, geeft ze vandaag een uniek kijkje in haar eigen interieur. Kijk je mee?

Petra: “Ik woon in de oude buurt van Asperen, ons huis is eind jaren 20 gebouwd en is lang een bakkerij geweest. Toen wij het kochten was het huis in delen; huis en daaraan de keuken en daaraan bijkeuken etc.. Wij hebben de benedenverdieping dus drastisch verbouwd. Korter gemaakt, alle vloeren gelijke hoogte, alles breder en nu hebben we een grote ruimte met een woonkeuken en een voorkamer. De woonkeuken daar zitten we veel en die is tuingericht en een licht deel van het huis. In de zomer kan alles lekker open. Als je de lange tuin uitloopt en de trap van de stadsmuur afloopt, spring je zo de Linge in…. Je begrijpt: mijn kinderen doen dat vaak!”

“Zelf ben ik dol op kleuren en de mijnen mopperen er niet over. Het meest blij zijn we met de keuken, zo handig en fijn en met de lange tafel…. die is ruim 3 meter en het heeft wel even geduurd voor we hem vonden…”

Kijk mee in het huis van Petra van Breda, en laat je inspireren!

 

Meer inspiratie van Petra van Breda? Volg dan haar weblog op www.woonschrift.nl

Petra, bedankt voor dit unieke inkijkje in je eigen interieur!!

——

Oproep: Heb jij ook eigen interieur? Hoeft niet van design of duur te zijn hoor, maar wel helemaal van jou. Stuur me dan een berichtje en wie weet zien we straks jouw mooie huis hier ook in de spotligths! 

——

Lees ook:Maak je eigen interieurplan. DIY met het Woonschrift!
Lees ook:Baby kamer inspiratie
Lees ook:DIY: Boekensteunen zelf maken
Lees ook:Het hart van het huis: de woonkeuken
Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Binnenkijken bij… Petra van Breda

 1. Truus

  Dag Petra,
  dat ziet er mooi uit, leuke foto’s
  ga zo door. Ik hoop dat je veel bezoekers krijgt.
  groetjes

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>