Wat zou jij doen… met zoveel geld?

Vanavond is het zo ver. De tiende van de tiende. En er gaat bij de Staatsloterij 100 keer een ton uit! Doe jij mee? Ik wel. Denk je eens in, wat je met zoveel geld kunt doen? Veel mensen zouden verhuizen, naar een groter huis. Of eindelijk eens die verbouwing doorzetten, die zoveel geld kost. Een reis naar verweggistan staat ook vaak op de lijst.

Wat zou jij doen met zoveel geld? Ik zou het wel weten. Een klein reisje naar de zon in de wintermaanden, en verder lekker gebruiken om van te leven. Misschien toch een extra sierkussen op de bank of dat leuke kastje kopen. Maar verder niks geks. Of ik moet natuurlijk miljóenen winnen… dan gaan we eens rondsnuffelen op Funda.nl

Lees ook:Leolux inruilactie van start
Lees ook:Lekker in de tuin met een luxe tuinhaard
Lees ook:Kastje uit grootmoeders tijd wordt trendy met een laagje verf
Lees ook:DIY Kastje opknappen (leuk als cadeau!)
Lees ook:Woonfoyers voor risicojongeren in Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>