Oohh & SACKit op TrendZ

Deelnemer aan TrendZ was ook JOWI Groothandel B.V. met twee prachtige eyecatcher-collecties in hun aanbod: SACKit en Oohh. Dat levert weer mooie kiekjes op

 

 

Stoelen, poeven, zitzakken, hoe moet je ze noemen? SACKit is vooral heel stoer!

 

 

De Oohh collectie is Deens design, heeft een basis van papier, is 100% gerecycled, fair trade, handgemaakt en waterdicht.

 

 

Maar achter de Oohh collectie zit ook een bijzonder verhaal. De papieren mallen die de basis vormen voor de potten worden namelijk gemaakt door vrouwen uit Sri Lanka. De visindustrie is daar erg belangrijk, maar er is ook een groot alcoholprobleem onder de vissers. Daardoor is het inkomen van de man niet altijd even stabiel. Vrouwen krijgen door Oohh een eigen kans om geld te verdienen.

 

 

 

.

Lees ook:Een warm welkom van Pols Potten op Maison&Objet
Lees ook:Expositie jong talent in Oosterhout
Lees ook:IKEA blaast nieuw leven in oude vloerkleden
Lees ook:Haal de lente in huis met bloemrijke potten
Lees ook:DIY “op ieder potje past een deksel”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Oohh & SACKit op TrendZ

 1. Stephanne Klatte

  Goedemorgen!

  Justpremium is een Ad Exchange voor High Impact advertentieformaten. Voor een aantal klanten willen wij bij jullie adverteren. Op welk nummer kan ik jullie bereiken om de mogelijkheden te bespreken? 

  Alvast bedankt voor de reactie,

  Met vriendelijke groet,
  Stephanne Klatte

    /   Reply  / 
  1. Bregje Booltink Auteur

   Excuses voor de late reactie, onverhoopt over je berichtje heen gekeken. Leuk om te horen dat jullie willen adverteren! Je kan je vraag/verzoek mailen naar [email protected] of bellen met 020-4459931. Succes!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>