Interieuragenda September 2014

Eindelijk begint het beursseizoen weer! We kunnen er weer op uit naar de leukste uitjes op het gebied van wonen en interieur. Voor september zet ik ze op een rijtje.

 

  • ZigZag (5 september): evenement in Amsterdam om kinderen te laten kennismaken met textiel, technologie en vakmanschap (bron: https://waag.org/nl/event/zigzag)

 

  • Maison & Objet (5-9 september): één van de bekendste internationale interieurbeurzen vindt weer plaats komende maand in Parijs (bron: www.maison-objet.com)

 

  • FESTIVAL ANALOG 2014 (6-26 september): Festival in Den Haag met als thema ‘textiel’, om te vieren dat de Grafische Werkplaats 40 jaar bestaat (bron: www.analog2014.nl)

 

  • MoOD (9-11 september): beurs in Brussel op het gebied van textiel en stoffen (bron: www.moodbrussels.com)

 

  • Woonbeurs Amsterdam (30 september – 5 oktober): op de valreep van deze maand nog even alle nieuwste interieurtrends opsnuiven op de Woonbeurs in Amsterdam (bron: www.woonbeurs.nl)

 

 

Lees ook:Interieuragenda Januari 2015
Lees ook:Aankomende interieurbeurzen en evenementen.
Lees ook:Interieuragenda Juni 2014
Lees ook:Eerste dag Maison&Objet Parijs
Lees ook:Nendo belandt van de regen in de drup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>