Designevenement Ontwerp op de weg in Haarlem

 

Op 5 november is Ontwerp op de weg weer van start gegaan, dit is hét designevenement van Haarlem. Het evenement duurt tot en met 14 november en speelt zich af op verschillende locaties in de binnenstad van Haarlem. Ontwerp op de weg wil laten zien wat design is. Creativiteit, vakmanschap, ondernemerschap en inspiratie komen samen om meer aandacht voor design te krijgen bij het grote publiek.

Etalageroute

De belangrijkste activiteit is de etalageroute. Verschillende talentvolle ontwerpers kunnen tien dagen lang hun designproducten presenteren in de etalage van diverse toonaangevende winkels. Er is een speciaal boekje gemaakt met een route langs alle etalages, deze is te verkrijgen bij alle deelnemende winkels. 

Concept Store

Tijdens het designevenement is er ook een tijdelijke Concept Store in het leven geroepen. Hier kan je mooie designproducten kopen en kan je leuke workshops volgen. Kom zelf kijken hoe de designproducten tot stand komen.

Kijk voor meer informatie op de website van Ontwerp op de weg.

Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:Mis het niet: Inside Design: 21 t/m 23 september 2012
Lees ook:Lancering Flavourites Store
Lees ook:Interieuragenda November 2014
Lees ook:Opening pop-up store Felix & Foam in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>