Interieurbeurzen in Oktober

Met Oktober woonmaand is het startsein gegeven voor het nieuwe woonseizoen en beginnen de beurzen weer. We hebben net Maison&Objet in Parijs, Inside design en de Woonbeurs in Amsterdam achter de rug en nu staan daar de Dutch Design Week in Eindhoven en de Interieur beurs in Kortrijk al weer voor de deur. Voor zowel de consument als de woonprofessionals zijn deze dagen niet te missen!

Interieur Kortrijk

Van 15 tot en met 24 oktober vindt de 22e versie van de 2-jaarlijkse beurs Interieur weer plaats in Kortijk, België. De eerste dag is gereserveerd voor vakpubliek en de dagen daarna zijn ook voor de consumenten toegankelijk. De beurs in Kortrijk is een van de grootste interieurbeurzen en trekt ook altijd veel bezoekers. Er is dit jaar weer een selectie gemaakt van de leukste en mooiste designmerken door onder andere Richard Hutten. Er zijn meer dan 250 internationale topmerken te vinden zoals Alias, Artifort, Cor, Fiam, Flexform, Fontana Arte, Gelderland, Interlubke, Kvadrat, Leolux, Moroso, Pastoe, Porro en Zanotta. Ook is er genoeg design verlichting te vinden zoals Delta Light, Flos, Foscarini, Prandina en Toss B. Naast de geijkte merken is er ruimte voor veel nieuwe merken en jonge ontwerpers op de Young Designers Fair. Hier staan 28 opleidingen en jonge designers om hun ontwerpen te presenteren. De beursvloer is geopend van 10:00 – 18:00 en de entree kost 12,- aan de kassa, voor een dagje parkeren betaal je 3,-

Dutch Design week Eindhoven

Van 23 tot en met 31 oktober vindt er in de Design hoofdstad van Nederland weer de Dutch Design Week plaats. Negen dagen lang kan iedere design liefhebber zijn hart ophalen op verschillende plaatsen in de stad. Wil je niet van locatie naar locatie lopen? Neem dan de gratis design ride, een gepimpte volvo die je overal naartoe brengt. Ongeveer 1500 (internationale) vormgevers laten hun werk zien op gebied van industrieel ontwerp, concept design, grafisch ontwerp, textiel & mode, ruimtelijk ontwerp, fooddesign en designmanagement & trends.Deelnemers zijn zowel gevestigde bureaus, high-profile ontwerpers, talentvolle nieuwkomers en net afgestudeerde designers.

Op bijna 60 lokaties is er iets te zien of te beleven.Naast het Klokgebouw op Strijp-S zijn er tientallen locaties in de binnenstad, waaronder deWitteDame, TU/e, Stadhuisplein, Designhuis en het Van Abbemuseum. Maar ook buiten het centrum van Eindhoven zijn projecten te bekijken en te beleven. Er zijn lezingen, workshops, openingen, productlanceringen, seminars en exposities.

Bron: www.interieur.be en www.dutchdesignweek.nl

Lees ook:Aankomende interieurbeurzen en evenementen.
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014
Lees ook:Voorproefje Dutch Design Week 2015
Lees ook:Oktober woonmaand: ben jij er bij?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>