Aankomende interieurbeurzen en evenementen.

We pakken snel de laatste zonnestraaltjes van het seizoen nog even mee, maar de eerste beurzen na de vakantie zijn al weer begonnen. Maison&Objet in Parijs is nog in volle gang en de nieuwe beurzen en huisshows staan al weer voor de deur. We gaan weer richting de winter en daar moeten de interieurs natuurlijk op aangepast worden.

Van 24 september tot en met 26 september vindt Inside Design plaats in Amsterdam. Het Lloyd Hotel is de hoofdlocatie en van hieruit kan je een speciale design route volgen langs alle andere locaties door de stad. In dezelfde periode, van 25 september tot en met 3 oktober vindt ook de woonbeurs plaats in de RAI in Amsterdam. Hier brengen 300 woonprofessionals je op de hoogte van de nieuwste producten en trends op interieurgebied.

In oktober vindt weer de jaarlijkse Dutch Design Week in Eindhoven plaats. Van 17 tot en met 25 oktober staat Eindhoven weer helemaal in het teken van design. Op meer dan 60 locaties in de stad kan je je hart ophalen wat betreft kunst, architectuur, interieur en design. Een paar dagen later kan je ook nog terecht voor een nieuwe interactieve woonbeurs in het zuiden van het land. Van 27 tot en met 31 oktober vindt de Woon Mooi beurs plaats in Maastricht. Zie ook mijn andere bericht over deze beurs voor meer informatie.

Bronnen:

www.woonbeurs.nl

www.dutchdesignweek.nl

www.woon-mooi.nl

www.elle.nl/inside_design

Lees ook:Interieurbeurzen in Oktober
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2015
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014
Lees ook:Interieuragenda September 2014
Lees ook:Zet de woonbeurzen in je agenda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>