ADV: Nieuw matras kopen? Eerst even vergelijken!

Ben je het ook helemaal zat om steeds een beddenspeciaalzaak in te moeten gaan om informatie te verkrijgen over matrassen?  En als klap op de vuurpijl een hijgerige verkoper in je nek te hebben. Die nadat je suf bent geworden van het matras uitproberen, je toch echt heel graag dat ‘zeer scherp geprijsde’ matras wilt verkopen.

Deze tijden zijn voorbij.

Matrassen informatie site Welke-Matras.nl heeft hier een oplossing voor gevonden. Vanaf  deze maand is het mogelijk om matrassen te vergelijken via het internet.  Alle belangrijke merken als Auping, M-Line, Energy+ tot aan MediActive worden op Welke-Matras.nl vergeleken op basis van prijs, eigenschappen, levertijd en beoordelingen. Zo wordt in één opslag inzichtelijk welke matrassen er zijn, wat andere gebruikers er van vinden en wat de bijbehorende prijzen zijn.

Hoe werkt het matrassen vergelijken?

Om de juiste keuze te maken en goed te kunnen vergelijken heeft Welke-Matras.nl de belangrijkste elementen bij het aankopen van een matras op een rij gezet. Voordat je gaat vergelijken kun je het gewenste formaat van het matras bepalen. Wat de kern van het matras dient te zijn, bijvoorbeeld traagschuim of pocketvering? En als laatste natuurlijk het bedrag dat je bereid bent uit te geven. Vervolgens toont de Welke-Matras vergelijker een overzicht van alle matrassen die voldoen aan uw wensen.

Matrassen vergelijken op keurmerk

Matrassen vergelijken gaat verder dan enkel kijken naar prijs en eigenschappen van het matras. Onafhankelijke instituten als de consumentenbond bepalen elk jaar weer welke matrassen als beste uit de test komen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen beste koop, beste getest en kooptip. Wilt u online een matras bestellen? Dan is het van belang om te kijken of de onderneming is aangesloten bij de thuiswinkel, welke veilig online bestellen garandeert. De Welke-Matras vergelijker brengt dit allemaal in één oogopslag in beeld.

Beoordelingen van matrassen

Wilt u graag weten wat andere bezoekers of kopers van het matras vinden, of zelf uw ervaring beschrijven, dan  is dit mogelijk. Op de pagina over het matras kun je lezen/schrijven over het matras en deze beoordelen met sterren. Deze sterren geven aan hoe andere mensen het matras ervaren hebben.

De WelkeMatras vergelijker geeft je zo inzicht in alle belangrijke eigenschappen van een specifiek matras. Prijzen, eigenschappen, keurmerken en meningen van anderen zijn in één overzicht terug te vinden. Zo ben je verzekert van een juiste aankoop.

Dit artikel is geschreven door Tom Hoekjan van www.Welke-Matras.nl

Geen reacties // Reageer