Interieur in de koekjesfabriek

Gezien op het weblog van VTwonen: ‘naar de koekjesfabriek’! Waar ooit de beroemde Meisjes van Verkade (je weet wel, die dames van de reclame) de koekjes inpakten, kun je nu genieten van film, dans, theater en feesten. De oude koekjesfabriek van Verkade is namelijk omgetoverd tot een cultureel centrum.  In het restaurant kun je ook zonder kaartje terecht voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. En dat is fijn! Want als je niet van cultuur houdt, maar wel van bijzondere inrichtingen en gebouwen (voor zover dat niet onder cultuur valt…) ook dan kun je een hapje gaan eten in het restaurant. Zeker de moeite waard, want alleen het interieur daar is al genieten.

Lees ook:Lunch in stijl bij Tante Sientje te Haarlem
Lees ook:Vrijwillig schimmel op je brood?
Lees ook:Een verkopende makelaar is nooit onafhankelijk
Lees ook:IKEA serveert ontbijt op bed!
Lees ook:Lente inspiratie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>