Schoolplaat aan de muur

Ken je ze nog van vroeger, de schoolplaten? Ik heb uuuuren zitten dromen terwijl mijn ogen gericht waren op een aalscholver en een praam die veen vervoerde.  Dromen over nieuwe dingen en verre landen.

En natuurlijk heb ik ook voor de klas gestaan met een aanwijsstok in mijn handen. En werd dan overhoord door Meneer van Bunnik. Waar ligt Zaltbommel? Dart wees ik dan aan op een landkaart zonder naam, zoals die hiernaast. Dat waren de minder mooie momenten.

Maar de grafische kwaliteit van de kaarten is blijven hangen. En heeft er zelfs voor gezorgd dat ik inmiddels onze hal (die van een oud schoolgebouw is) vol ben gaan hangen met schoolwandkaarten zoals deze. Deze van Frankrijk heb ik trouwens nog niet, maar wel een van de Benelux, Spanje, Limburg en Zuid-Oostazie. Kan ik weer lekker verderdromen…

Lees ook:Zoete lamp van designer
Lees ook:Wat doe jij met je #echtepost?
Lees ook:Woonaccessoires door Jolanda
Lees ook:Lampjes in de kerstboom, in de tuin, om de ramen, aan het hek…
Lees ook:Een zelfgemaakte poster aan de muur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>